00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Ежедневные новости
08:00
3 мин
Жаңылыктар
09:00
5 мин
Ежедневные новости
12:01
4 мин
Жаңылыктар
13:01
3 мин
Ежедневные новости
14:01
3 мин
Жаңылыктар
15:01
3 мин
Ежедневные новости
16:01
3 мин
ОГО! Люди и события, которые не оставили нас равнодушными
16:04
44 мин
Жаңылыктар
17:01
3 мин
Ежедневные новости
18:01
5 мин
Жаңылыктар
19:01
4 мин
Ежедневные новости. Погода на завтра
20:00
5 мин
Жаңылыктар
09:00
4 мин
Ежедневные новости
10:00
4 мин
Жаңылыктар
11:01
4 мин
Ежедневные новости
12:01
4 мин
Жаңылыктар
13:01
3 мин
Ежедневные новости
14:01
4 мин
Жаңылыктар
Жаңылыктар. Чыгарылыш 15:00
15:01
3 мин
Кеменгер
Өлкөдө педагог-музыканттар жетишпейт. Кадрлар кантип даярдалууда?
15:04
53 мин
Ежедневные новости
Ежедневные новости. Выпуск 16:00
16:01
3 мин
Жаңылыктар
Жаңылыктар. Чыгарылыш 17:00
17:01
18 мин
Жума жыйынтыгы
Аапта ичинде болуп өткөн айрым окуяларга токтолобуз
17:18
49 мин
Между строк
Почему книги важнее экранизаций: мнение Посла Кыргызстана во Франции
18:07
50 мин
КечээБүгүн
Эфирге
г. Бишкек89.3
г. Бишкек89.3
г. Каракол89.3
г. Талас101.1
г. Кызыл-Кыя101.9
г. Нарын95.1
г. Чолпон-Ата105.0
г. Ош, Жалал-Абад107.1

Гиннес китебине кирчү бир тонна бешбармак качан жасалары белгилүү болду

© Sputnik / Александр Кряжев / Медиабанкка өтүүЭт кесип жаткан адам. Архив
Эт кесип жаткан адам. Архив - Sputnik Кыргызстан
Жазылуу
Бир тонна бешбармак үчүн беш жылкынын эти керектиги айтылган

БИШКЕК, 23-фев. — Sputnik. Гиннестин рекорддор китебине киргизүү пландалып жаткан бир тонна бешбармак менен 100 метрлик чучук үстүбүздөгү жылдын 11-мартында борбор калаадагы соода борборлорунун биринде жасалат. Бул тууралуу иш-чараны уюштуруп жаткандардын бири Элнура Кулуева Facebook баракчасына жазды.

Кыргызское национальное блюдо — быжы - Sputnik Кыргызстан
Гүлазык, олобо, керчөө. Эзелтен келе жаткан кыргыздын эт тамактары
5-март — ак калпак жана улуттук кийимдер күнүнө карата өткөрүлүп жаткан иш-чарада манасчылар, төкмө акындар, комузчу, бийчилер, ырчы-чоорчулар өнөрүн көрсөтмөкчү. Мындан тышкары, "Селфи-2018" акциясы өтүп, этно-жарманке уюштурулат.

Эскерте кетсек, буга чейин бир тонна бешбармак үчүн беш жылкынын эти керектиги айтылган.

Ал эми Жогорку Кеңеш 5-мартты ак калпак жана улуттук кийимдер күнү деп мындан эки жыл мурун бекиткен.

Жаңылыктар түрмөгү
0