00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Ежедневные новости
08:00
4 мин
Жаңылыктар
09:00
5 мин
Ежедневные новости
10:00
4 мин
Жаңылыктар
11:00
4 мин
Ежедневные новости
Ежедневные новости. Выпуск 12:00
12:01
4 мин
Жаңылыктар
13:01
3 мин
Ежедневные новости
14:01
4 мин
Жаңылыктар
15:01
3 мин
Ежедневные новости
16:01
4 мин
Жаңылыктар
17:00
4 мин
Ежедневные новости
18:00
5 мин
Жаңылыктар
19:00
5 мин
Ежедневные новости. Погода на завтра
20:00
4 мин
Об экономике и не только
20:04
54 мин
Ежедневные новости
08:00
5 мин
Жаңылыктар
09:00
5 мин
09:52
2 мин
Ежедневные новости
10:01
3 мин
Жаңылыктар
11:01
3 мин
Ежедневные новости
12:01
3 мин
Жаңылыктар
13:01
3 мин
Ежедневные новости
14:01
3 мин
Жаңылыктар
15:01
3 мин
Ежедневные новости
16:01
3 мин
Жаңылыктар
17:01
3 мин
Ежедневные новости
18:01
5 мин
Жаңылыктар
19:01
4 мин
Ежедневные новости
Ежедневные новости. Выпуск 20:00
20:00
5 мин
Особый акцент
Что такое Глобальный Юг и в чем его значение для мира?
20:05
46 мин
Ачык кеп
Соңку жылдары айыл чарба тармагына өзгөчө көнүл бурулууда — сан менен сапатынын көрсөткүчтөрү кандай?
21:03
51 мин
КечээБүгүн
Эфирге
г. Бишкек89.3
г. Бишкек89.3
г. Каракол89.3
г. Талас101.1
г. Кызыл-Кыя101.9
г. Нарын95.1
г. Чолпон-Ата105.0
г. Ош, Жалал-Абад107.1

Кыш мезгилинде туура тамактануу — рациондо белок, май, углеводго бай азыктардын болушу шартпы?

Кыш мезгилинде туура тамактануу — рациондо белок, май, углеводго бай азыктардын болушу шартпы?
Жазылуу
Коноктор
Бермет Журупова, азык-түлүк коопсуздугу жаатындагы эксперт, Кыргыз экономикалык университетинин профессору
Күз-кыш айлары суук жана нымдуу аба ырайы менен коштолот. Бул учурда иммунитет начарлап, адамдарда чарчоо байкалат. Мындан улам адамдын тамактануусу өзгөрүп, баары эле майлуу тамактарга басым жасап же көп көлөмдө тамактанып калышат. Жайында жеген жеңил тамактар суукта организмди активдүү жашоого керектүү энергия менен камсыз кылбай калат. Андыктан суукта кантип туура тамактануу керек? Рациондо кандай азыктар көп болушу шарт? Иммунитет үчүн эң маанилүү витамин кайсы? Күз жана кыш мезгилинде пайдалуу суусундуктар кайсылар? Алар кандай жардам берет? Ушул жана башка суроолорго “Ачык кеп” программабыздын алкагында азык-түлүк коопсуздугу жаатындагы эксперт Бермет Журуповадан жооп ала алдык.
Жаңылыктар түрмөгү
0