00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Ежедневные новости
08:00
4 мин
Жаңылыктар
09:00
2 мин
Ежедневные новости
12:01
4 мин
Жаңылыктар
13:01
3 мин
Ежедневные новости
14:01
4 мин
Жаңылыктар
15:01
3 мин
Ежедневные новости
16:01
3 мин
Жаңылыктар
17:01
3 мин
Ежедневные новости
18:01
5 мин
Жаңылыктар
19:01
4 мин
Ежедневные новости
20:00
3 мин
07:46
5 мин
Ежедневные новости
08:00
3 мин
Жаңылыктар
09:00
3 мин
Ежедневные новости
12:01
3 мин
Жаңылыктар
13:01
3 мин
Ежедневные новости
14:01
3 мин
Жаңылыктар
15:01
3 мин
Ежедневные новости
16:01
3 мин
Жаңылыктар
17:01
3 мин
Ежедневные новости
18:01
4 мин
Жаңылыктар
19:01
5 мин
Ежедневные новости
20:00
5 мин
Ачык кеп
Таштандыны баш аламан таштагандар жазаланууда - “Тазалык” таштанды көйгөйүн кантип чечип жатат?
23:04
41 мин
КечээБүгүн
Эфирге
г. Бишкек89.3
г. Бишкек89.3
г. Каракол89.3
г. Талас101.1
г. Кызыл-Кыя101.9
г. Нарын95.1
г. Чолпон-Ата105.0
г. Ош, Жалал-Абад107.1

Бир тонна бешбармактын эти кантип даярдалууда? Видео

Жазылуу
Бир тонна бешбармак менен 110 метрлик чучукту Гиннес китебине киргизүү аракети көрүлүп жатат

Алгач активисттер иш-чараны шаардын борбордук аянтында өткөрүүгө ниеттенишкен. Бул жерде калоочулардын баары даярдалган тамактан ооз тие алышмак. Бирок шаар муниципалитети санитардык нормалар менен коопсуздук чараларынан улам "Ала-Тоо" аянтына өткөрүүгө тыюу салган. Мындан тышкары, бул ири тыгындын шартташы мүмкүн болчу.

Кыргызское национальное блюдо — быжы - Sputnik Кыргызстан
Гүлазык, олобо, керчөө. Эзелтен келе жаткан кыргыздын эт тамактары
Демилгечилер бир тонна бешбармак менен 110 метрлик чучукту 11-март күнү "Аю гранд комфорт" соода борборунун алдында өткөрмөй болушкан.

Экерте кетсек, буга чейин 100 метрлик чучук даярдалары айтылган. Уюштуруучулардын бири Элнура Кулуева 100 метрлик чучук казак боордоштордо даярдалып, рекорд коюлганын, эми 110 метрлик кылып жасап аны жаңылоо планы бар экенин белгиледи.

Ушу тапта иш-чаранын уюштуруучулары 8 жылкынын этин бышыруу менен алек. Ага Гиннестин рекорддор китебинин өкүлдөрү көз салып турат. Ашпозчулар атайын форма, баш кийим жана кол кап кийип, бардык эрежелерди сактоодо.

Жаңылыктар түрмөгү
0