Таттуу азыктардын көпчүлүгү колго жасалат, анткени кардардын калоосун кол менен гана жасап аткарууга болот.
© Sputnik / Табылды КадырбековЭксперименталдык цехте жаңы десерттер даярдалат. Сыноодон өткөндөн кийин гана ири өлчөмдө жасала баштайт. Анын баары француз-кондитеринин кыялынан чыгат
Эксперименталдык цехте жаңы десерттер даярдалат. Сыноодон өткөндөн кийин гана ири өлчөмдө жасала баштайт. Анын баары француз-кондитеринин кыялынан чыгат
© Sputnik / Табылды КадырбековФабриканын ичи дайым күзгүдөй жалтырап турат
Фабриканын ичи дайым күзгүдөй жалтырап турат
© Sputnik / Табылды КадырбековШоколад розаларын кондитер өз колу менен жасап чыгат. Гүлдөр, алардын жалбырактары бири-бирине окшобой айырмаланып турат
Шоколад розаларын кондитер өз колу менен жасап чыгат. Гүлдөр, алардын жалбырактары бири-бирине окшобой айырмаланып турат
© Sputnik / Табылды КадырбековТорт жасоочу цех көп учурда жаркын боектор менен креатив өкүм сүргөн сүрөтчүнүн бөлмөсүн элестетет
Торт жасоочу цех көп учурда жаркын боектор менен креатив өкүм сүргөн сүрөтчүнүн бөлмөсүн элестетет
© Sputnik / Табылды КадырбековКондитер үйлөнүү тойго арналган тортту жасалгалап жатат
Кондитер үйлөнүү тойго арналган тортту жасалгалап жатат
© Sputnik / Табылды КадырбековНаристенин туулган күнүнө арналган капкейк
Наристенин туулган күнүнө арналган капкейк
© Sputnik / Табылды КадырбековМастикадан жасалган автобот
Мастикадан жасалган автобот
© Sputnik / Табылды КадырбековГүлдөрдү мастикадан даярдоо көп убакытты талап кылат
Гүлдөрдү мастикадан даярдоо көп убакытты талап кылат
© Sputnik / Табылды КадырбековМиндаль печеньесин сорттоо. Жарты бөлүктөрү бири-бирине төп келиши келиши керек
Миндаль печеньесин сорттоо. Жарты бөлүктөрү бири-бирине төп келиши келиши керек
© Sputnik / Табылды КадырбековТортторду массалык түрдө даярдоо
Тортторду массалык түрдө даярдоо
© Sputnik / Табылды КадырбековЦех кызматкери медовик тортун жасалгалап жатат
Цех кызматкери медовик тортун жасалгалап жатат
© Sputnik / Табылды КадырбековТорт менен пирожныйларды жасалгалоочу крем таң аткандан тарта ири көлөмдө жана жапжаңы кам каймактан жасалат
Торт менен пирожныйларды жасалгалоочу крем таң аткандан тарта ири көлөмдө жана жапжаңы кам каймактан жасалат
© Sputnik / Табылды КадырбековФабрикада камырдын сапатына жооп бере тургандардын көбү — эркектер
Фабрикада камырдын сапатына жооп бере тургандардын көбү — эркектер
© Sputnik / Табылды КадырбековТортторду чыгаруучу конвейер
Тортторду чыгаруучу конвейер
© Sputnik / Табылды КадырбековТорттун корждору жыпар жыт үчүн атайы шекер жана коньяк сиробу менен нымдалып турат
Торттун корждору жыпар жыт үчүн атайы шекер жана коньяк сиробу менен нымдалып турат