Чаналар төрт чарчы жана тегерек формада катуу темирден жасалып, ага 5 метрге жакын металл керектелет.
Темир уста буга алты саатка жакын убактысын жумшайт жана аны ар бир кардардын оюндай кылып жасап берет.
Бакытбек ар бир чананы жан дили коюп, чоң канаттануу менен жасаарын айтты.

Чана – кыштын жарчысы.

Жакшы чаналар сапатуу металлдан жасалат.

Бул темирлерден жакшынакай чана жасалаарын алгач элестете албайсың.

Ширетүү канчалык бекем болсо, чана ошончолук сапаттуу болот.

Сырдалуу кезегин күтүп, илинип турган чаналар.

Чананы сырдоо жөнөкөй иш эмес, ага атайын кошулмалар пайдаланылат.

Сыр агып, одоно көрүнүп калбасын деген усталар аны атайын чачыраткыч менен сырдашат.

Сыр көпкө чыдап, сапаттуу болуш үчүн чананы оттун табына кармаш керек.

Даяр чаналар.

Булар жок дегенде эле 100 кг. салмакты көтөрөт.

Чана колго тийди, кеттик, муз тепкенге!