Жаздын аягы менен Кыргызстандын тоолорунда ышкын бышат. Анын кычкыл даамын тоо койнунда чоңойгон ар бир эле мекендешибиз билсе керек.
Даамы кычкыл бул өсүмдүктөн варенье жасаса болорун бардыгы эле биле бербесе керек. Балким "кантип?" деп да чочушуңуз мүмкүн. Башкаларды таң калтырып, мыкты кожейке экенимди далилдейм дегендер үчүн өзгөчө рецепти сунуштайбыз.
Бул жумада бадыраң, сабиз, уй эти менен жумуртканын баасы бир аз кымбаттады. Мындай көрүнүш майрамдарга карата болушу мүмкүн. Башка азык-түлүктүн баасы канчадан болуп жатканын инфографикадан караңыз.