00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Ежедневные новости
08:00
4 мин
Жаңылыктар
09:00
2 мин
Ежедневные новости
12:01
4 мин
Жаңылыктар
13:01
3 мин
Ежедневные новости
14:01
4 мин
Жаңылыктар
15:01
3 мин
Ежедневные новости
16:01
3 мин
Жаңылыктар
17:01
3 мин
Ежедневные новости
18:01
5 мин
Жаңылыктар
19:01
4 мин
Ежедневные новости
20:00
3 мин
07:46
5 мин
Ежедневные новости
08:00
3 мин
Жаңылыктар
09:00
3 мин
Ежедневные новости
12:01
3 мин
Жаңылыктар
13:01
3 мин
Ежедневные новости
14:01
3 мин
Жаңылыктар
15:01
3 мин
Ежедневные новости
16:01
3 мин
Жаңылыктар
17:01
3 мин
Ежедневные новости
18:01
4 мин
Жаңылыктар
19:01
5 мин
Ежедневные новости
20:00
5 мин
КечээБүгүн
Эфирге
г. Бишкек89.3
г. Бишкек89.3
г. Каракол89.3
г. Талас101.1
г. Кызыл-Кыя101.9
г. Нарын95.1
г. Чолпон-Ата105.0
г. Ош, Жалал-Абад107.1

Эртең менен кайсы азыктарды жебеш керек. Тизме

© Фото / Pexels/ Kristina PaukshtiteКофе. Иллюстративдик сүрөт
Кофе. Иллюстративдик сүрөт - Sputnik Кыргызстан, 1920, 29.06.2022
Жазылуу
Адис колбасаны эртең мененки тамактан эле эмес, рациондон таптакыр алып салууга кеңеш берди.
БИШКЕК, 29-июн. — Sputnik. Белгилүү диетолог Наталья Зубарева кайсы азыктарды эртең менен жесе болбой турганын айтып берди. Бул тууралуу Р-Спорт жазды.
"Кофе, сосиска, чочконун туздалган этин (бекон), колбасаны эртең мененки тамактан алып салган оң. Негизи эле азыр колбасаны жебеш керек. Ширенин деле пайдасы жок. Ал кандагы канттын деңгээлин көтөрүп салат. Буларга өтө эле табит тартып жатса, түш ченде жесе болот", — деди ал.
Ошондой эле диетолог кечки тамактануу боюнча да айтып кеткен. Зубарева жатарга үч-төрт саат калганда тамак ичүүгө кеңеш берди. Бул эрежени сактаган кишинин эртең менен табити ачылат.
Казанга кайнатылган брокколи. Иллюстративдик сүрөт - Sputnik Кыргызстан, 1920, 25.06.2022
Диетолог: айрым жашылчалар кайнаган соң пайдалуу
Жаңылыктар түрмөгү
0