https://sputnik.kg/20220405/kardiolog-yshkyndy-pajdaluu-azyk-1063402919.html
Кардиолог ышкындын жүрөккө абдан пайдалуу экенин айтты
Кардиолог ышкындын жүрөккө абдан пайдалуу экенин айтты
Sputnik Кыргызстан
Дарыгердин пикиринде, ышкын боорго, калкан бездерге жана мээге оң таасирин тийгизет. Андан тышкары, А, В, С, Е жана К витаминдерине бай. 05.04.2022, Sputnik Кыргызстан
2022-04-05T10:56+0600
2022-04-05T10:56+0600
2022-04-05T10:57+0600
дүйнөдө
ден соолук
дарыгер
пайда
витамин
кеңеш
ышкын
https://sputnik.kg/img/07e4/09/0f/1049626655_0:159:3076:1889_1920x0_80_0_0_575b09d6c3e4001fdd290e32153f7c74.jpg
БИШКЕК, 5-апр. — Sputnik. Түркиялык кардиолог жана терапевт Канан Каратай ышкынды дүйнөдөгү эң пайдалуу азык деп эсептейт. Адистин пикиринде, бул өсүмдүк кандагы кантты жана кан басымды көзөмөлдөөгө жардам берип, Альцгеймер оорусун алдын алат.Дарыгердин пикирине таянып Р-Спорт басылмасынын жазганына караганда, ышкын боорго, калкан безге жана мээге да оң таасирин тийгизет.Ышкындын дагы кандай пайдасы бар:Баса, ышкындан көптөгөн дары-дармектер жасалары маалым.
https://sputnik.kg/20220325/uzak-zhashoo-tamaktanuu-syry-1063103643.html
Sputnik Кыргызстан
media@sputniknews.com
+74956456601
MIA „Rossiya Segodnya“
2022
Sputnik Кыргызстан
media@sputniknews.com
+74956456601
MIA „Rossiya Segodnya“
Жаңылыктар
kg_KG
Sputnik Кыргызстан
media@sputniknews.com
+74956456601
MIA „Rossiya Segodnya“
https://sputnik.kg/img/07e4/09/0f/1049626655_174:0:2903:2047_1920x0_80_0_0_ec59c9a4da6db238656c17859313c5db.jpgSputnik Кыргызстан
media@sputniknews.com
+74956456601
MIA „Rossiya Segodnya“
дүйнөдө, ден соолук, дарыгер, пайда, витамин, кеңеш, ышкын
дүйнөдө, ден соолук, дарыгер, пайда, витамин, кеңеш, ышкын
Кардиолог ышкындын жүрөккө абдан пайдалуу экенин айтты
10:56 05.04.2022 (Жаңыртылды: 10:57 05.04.2022) Дарыгердин пикиринде, ышкын боорго, калкан бездерге жана мээге оң таасирин тийгизет. Андан тышкары, А, В, С, Е жана К витаминдерине бай.
БИШКЕК, 5-апр. — Sputnik. Түркиялык кардиолог жана терапевт Канан Каратай ышкынды дүйнөдөгү эң пайдалуу азык деп эсептейт. Адистин пикиринде, бул өсүмдүк кандагы кантты жана кан басымды көзөмөлдөөгө жардам берип, Альцгеймер оорусун алдын алат.
Дарыгердин пикирине таянып
Р-Спорт басылмасынын жазганына караганда, ышкын боорго, калкан безге жана мээге да оң таасирин тийгизет.
"Эгер аны жумурткага аралаштырып жесеңер, ого бетер пайдалуу болуп калат. Тагыраагы, мындай аралашма антиоксиданттарга жана витаминдерге бай", — деди адис.
Ышкындын дагы кандай пайдасы бар:
А, В, С, Е жана К витаминдерине бай;
иммундук системаны бекемдейт;
тамак сиңирүү системасын жакшыртат;
терини калыбына келтирет.
Баса, ышкындан көптөгөн дары-дармектер жасалары маалым.
25 Жалган Куран 2022, 09:23