00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
06:04
38 мин
Ежедневные новости
08:00
4 мин
Жаңылыктар
09:00
4 мин
Ежедневные новости
12:01
4 мин
Жаңылыктар
13:01
3 мин
Ежедневные новости
14:01
3 мин
Жаңылыктар
15:01
3 мин
Ежедневные новости
16:01
3 мин
Жаңылыктар
17:01
3 мин
Ежедневные новости
18:01
6 мин
Жаңылыктар
19:01
4 мин
Ежедневные новости. Погода на завтра
20:00
4 мин
Ежедневные новости
08:00
4 мин
Жаңылыктар
09:00
4 мин
Ежедневные новости
12:01
5 мин
Жаңылыктар
13:01
3 мин
Ежедневные новости
14:01
3 мин
Жаңылыктар
15:01
3 мин
Ежедневные новости
16:01
3 мин
Жаңылыктар
17:01
3 мин
Ежедневные новости
18:01
5 мин
Жаңылыктар
19:01
4 мин
Ежедневные новости
20:00
5 мин
Особый акцент
Эмне үчүн аутизм менен ооруган балдар көбөйүүдө? — белгилери, симптомдору жана себептери
23:05
45 мин
КечээБүгүн
Эфирге
г. Бишкек89.3
г. Бишкек89.3
г. Каракол89.3
г. Талас101.1
г. Кызыл-Кыя101.9
г. Нарын95.1
г. Чолпон-Ата105.0
г. Ош, Жалал-Абад107.1

Зат алмашууну жакшырткан азык-түлүктөр. Диетологдун кеңеши

© Sputnik / Максим Богодвид / Медиабанкка өтүүАзык-түлү салынган корзина. Архив
Азык-түлү салынган корзина. Архив - Sputnik Кыргызстан
Жазылуу
Диетологдор белокко бай деп саналган жумуртканы жеп турууну сунушташты. Бирок аны кууруганга караганда сууга бышырып жеген алда канча пайдалуу экендигин белгилешти.

БИШКЕК, 12-ноя. — Sputnik. Диетологдор зат алмашууну жакшыртам дегендер кандай тамак жеши керектигин санап берди. Бул тууралуу РИА Новости жазды.

Биринчи кезекте көк чай ичүү керек. Ал энергиянын сарпталышын беш пайызга узартып, ашыкча салмактан арылууга жардам берет.

Национальное блюдо бешбармак - Sputnik Кыргызстан
Майрамдан кийин күптү болуп кыйналгандар үчүн диетологдун 5 кеңеши
Диетологдор белокко бай деп саналган жумуртканы жеп турууну сунушташты. Бирок аны кууруганга караганда сууга бышырып жеген алда канча пайдалуу экендигин белгилешти.

Мындан тышкары, имбирь, чечевица, чили калемпири, зыгыр күн карамасы, кофе, бразилия жаңгагы, брокколи жана кара-жашыл жалбырактуу жашылчалар да зат алмашууну жакшыртары айтылган.

Жаңылыктар түрмөгү
0