https://sputnik.kg/20210710/ysyk-kooptuu-azyktar-1053162213.html
Ысыкта ден соолукка зыян деген үч кооптуу азык аталды
Ысыкта ден соолукка зыян деген үч кооптуу азык аталды
Sputnik Кыргызстан
Эксперт балык сатып алар алдында аны жыттап, даамдап көрүүнү сунуштаган. Маселен, эскирип калган балык кычкыл, ачуу даамданат. 10.07.2021, Sputnik Кыргызстан
2021-07-10T08:33+0600
2021-07-10T08:33+0600
2021-12-14T14:27+0600
жаңылыктар
коом
дүйнөдө
ысык
азык
балык
тоок
эксперт
https://sputnik.kg/img/103719/04/1037190405_0:203:3071:1940_1920x0_80_0_0_a8443ca5f82b065d06d2d476109385ad.jpg
БИШКЕК, 10-июл. — Sputnik. Тамак-аш технологиясынын сапаты боюнча эксперт жана шеф-повар Евгений Данко ысыкта ден соолукка зыян деген үч кооптуу азыкты атады. Адистин пикири РИА Новостиге жарыяланды.Эксперттин айтымында, эски балык, паштет жана тоок этин (тооктун саны, канаты жана гриль) ысыкта өтө этияттап жеш керек.Данко балык алардын алдында аны жыттап, даамдап көрүүнү сунуштаган. Маселен, эскирип калган балык кычкыл, ачуу даамданат.
Sputnik Кыргызстан
media@sputniknews.com
+74956456601
MIA „Rossiya Segodnya“
2021
Sputnik Кыргызстан
media@sputniknews.com
+74956456601
MIA „Rossiya Segodnya“
Жаңылыктар
kg_KG
Sputnik Кыргызстан
media@sputniknews.com
+74956456601
MIA „Rossiya Segodnya“
https://sputnik.kg/img/103719/04/1037190405_0:106:3071:2037_1920x0_80_0_0_a10ea8ed751534e198f03a68170828e3.jpgSputnik Кыргызстан
media@sputniknews.com
+74956456601
MIA „Rossiya Segodnya“
жаңылыктар, коом, дүйнөдө, ысык, азык, балык, тоок, эксперт
жаңылыктар, коом, дүйнөдө, ысык, азык, балык, тоок, эксперт
Ысыкта ден соолукка зыян деген үч кооптуу азык аталды
08:33 10.07.2021 (Жаңыртылды: 14:27 14.12.2021) Эксперт балык сатып алар алдында аны жыттап, даамдап көрүүнү сунуштаган. Маселен, эскирип калган балык кычкыл, ачуу даамданат.
БИШКЕК, 10-июл. — Sputnik. Тамак-аш технологиясынын сапаты боюнча эксперт жана шеф-повар Евгений Данко ысыкта ден соолукка зыян деген үч кооптуу азыкты атады. Адистин пикири
РИА Новостиге жарыяланды.
Эксперттин айтымында, эски балык, паштет жана тоок этин (тооктун саны, канаты жана гриль) ысыкта өтө этияттап жеш керек.
"Тооктун эти ичинен бузулат. Эгер сиз паштетти абдан жакшы көрсөңүз жана ысыкта жегиңиз келип жатса, анда аны үйдөн өзүңүз жасап жегениңиз оң", — деген адис.
Данко балык алардын алдында аны жыттап, даамдап көрүүнү сунуштаган. Маселен, эскирип калган балык кычкыл, ачуу даамданат.