00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Ежедневные новости
08:00
4 мин
Жаңылыктар
09:00
2 мин
Ежедневные новости
12:01
4 мин
Жаңылыктар
13:01
3 мин
Ежедневные новости
14:01
4 мин
Жаңылыктар
15:01
3 мин
Ежедневные новости
16:01
3 мин
Жаңылыктар
17:01
3 мин
Ежедневные новости
18:01
5 мин
Жаңылыктар
19:01
4 мин
Ежедневные новости
20:00
3 мин
07:46
5 мин
Ежедневные новости
08:00
3 мин
Жаңылыктар
09:00
3 мин
Ежедневные новости
12:01
3 мин
Жаңылыктар
13:01
3 мин
Ежедневные новости
14:01
3 мин
Жаңылыктар
15:01
3 мин
Ежедневные новости
16:01
3 мин
Жаңылыктар
17:01
3 мин
Ежедневные новости
18:01
4 мин
Жаңылыктар
19:01
5 мин
Ежедневные новости
20:00
5 мин
КечээБүгүн
Эфирге
г. Бишкек89.3
г. Бишкек89.3
г. Каракол89.3
г. Талас101.1
г. Кызыл-Кыя101.9
г. Нарын95.1
г. Чолпон-Ата105.0
г. Ош, Жалал-Абад107.1

Бут шишидиби? Ысыкта туура тамактануунун жолу айтылды

© Sputnik / Евгений Одиноков / Медиабанкка өтүүСатып алуучу азык-түлүк дүкөнүнөн жемиш тандап жатат. Архив
Сатып алуучу азык-түлүк дүкөнүнөн жемиш тандап жатат. Архив - Sputnik Кыргызстан
Жазылуу
Адис азык-түлүктүн сапатын да көз жаздымда калтырбай, ачык жерде эки сааттан ашык кармабаш керектигин да белгилеген.

БИШКЕК, 29-июн. — Sputnik. Белгилүү дарыгер жана теле алып баруучу Александр Мясников "Россия 1" телеканалында сүйлөп жатып, ысыкта суу ичүүнүн маанисин белгиледи. Бул тууралуу РИА Новости жазды.

"Заарага көңүл буруш керек. Адатта ал тунук болот. Эгер түсү күңүрт тартса, демек, организмге суу жетишпейт", — деди Мясников.

Мындай учурда заара чыгаруучу дары-дармек ичүүнүн кереги жок.

Дарыгер углеводдун көлөмүн азайтып, бутту шишиктен арылтуу үчүн таттуу-тарападан баш тартуу зарылдыгын белгилеген. Анын айтымында, ашказан ысыкта эт же майлуу тамакка караганда жашылча-жемишти оңоюраак сиңирет.

Беттин терисин бат буза турчу азыктар аталды

Мясников, мындан тышкары, азык-түлүктүн сапатына да көңүл буруу керектигин эскертип, күн катуу ысыган учурда тамак-ашты ачык жерде эки сааттан ашык кармабаш керектигин белгилеген.

Жаңылыктар түрмөгү
0