00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Жаңылыктар
09:00
4 мин
Ежедневные новости
10:00
4 мин
Жаңылыктар
11:01
3 мин
Ежедневные новости
12:01
4 мин
Жаңылыктар
13:01
4 мин
Ежедневные новости
14:00
4 мин
Итоги недели
Информационно-аналитическая программа
14:04
55 мин
Жаңылыктар
15:01
3 мин
Ежедневные новости
16:01
4 мин
Жаңылыктар
17:01
4 мин
Ежедневные новости
18:01
4 мин
Жаңылыктар
09:00
4 мин
Жаңылыктар
11:01
3 мин
Ежедневные новости
12:01
4 мин
Жаңылыктар
13:01
3 мин
Ежедневные новости
Ежедневные новости. Выпуск 14:00
14:01
5 мин
ОГО! Люди и события, которые не оставили нас равнодушными
Журналистская премия, прорыв в медицине и долгие праздники — неделя в Кыргызстане
14:06
48 мин
Жаңылыктар
Жаңылыктар. Чыгарылыш 15:00
15:01
3 мин
Стимул
Баткен күрүчү менен ЕАЭБди багындырууну көздөгөн ишкер кыз
15:04
53 мин
Ежедневные новости
Ежедневные новости. Выпуск 16:00
16:01
4 мин
Жаңылыктар
Жаңылыктар. Чыгарылыш 17:00
17:01
15 мин
Sputnikteн сүйлөйбүз
Канча адам активдерди ыктыярдуу легалдаштыруу өнөктүгүнө катышты?
17:31
25 мин
Ежедневные новости
Ежедневные новости. Выпуск 18:00
18:01
6 мин
Киноблог
Советские кинотеатры Бишкека: золотая эпоха киномехаников
18:07
47 мин
КечээБүгүн
Эфирге
г. Бишкек89.3
г. Бишкек89.3
г. Каракол89.3
г. Талас101.1
г. Кызыл-Кыя101.9
г. Нарын95.1
г. Чолпон-Ата105.0
г. Ош, Жалал-Абад107.1

Гастроэнтеролог тоңдурулган азыктын кайсынысы зыян экенин айтты

© Фото / Pexels/ Tima MiroshnichenkoГастроэнтеролог. Иллюстративдик сүрөт
Гастроэнтеролог. Иллюстративдик сүрөт - Sputnik Кыргызстан, 1920, 07.08.2022
Жазылуу
Мындай азыктардын катарында сүт, йогурт дагы бар.
БИШКЕК, 7 авг. — Sputnik. РИА Новости гастроэнтеролог Сергей Лопатиндин айтымына таянып, тоңдурууга болбой турган азыктарды санады.
Медик белгилегендей, тоңдурулган үч азык ден соолукка кооптуу болуп саналат. Алар чийки жумуртка, жумшак сыр жана тоңдурулуп, кайра эритилген эт, тоок, балык эттери. Булар бактерия, инфекциянын булагы болуп калышы толук мүмкүн.
Курамында суусу көп жашылча азыктар, анын ичинде бадыраң, капуста, картошка, сүт жана йогуртту да тоңдурууга болбой турганы кошумчаланды.
Балык. Архив - Sputnik Кыргызстан, 1920, 29.09.2021
Күзүндө кайсы балыкты жеген пайдалуу. Диетологдун кеңеши
Жаңылыктар түрмөгү
0