00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Ежедневные новости
08:00
4 мин
Жаңылыктар
09:00
2 мин
Ежедневные новости
12:01
4 мин
Жаңылыктар
13:01
3 мин
Ежедневные новости
14:01
4 мин
Жаңылыктар
15:01
3 мин
Ежедневные новости
16:01
3 мин
Жаңылыктар
17:01
3 мин
Ежедневные новости
18:01
5 мин
Жаңылыктар
19:01
4 мин
Ежедневные новости
20:00
3 мин
07:46
5 мин
Ежедневные новости
08:00
3 мин
Жаңылыктар
09:00
3 мин
Ежедневные новости
12:01
3 мин
Жаңылыктар
13:01
3 мин
Ежедневные новости
14:01
3 мин
Жаңылыктар
15:01
3 мин
Ежедневные новости
16:01
3 мин
Жаңылыктар
17:01
3 мин
Ежедневные новости
18:01
4 мин
Жаңылыктар
Жаңылыктар. Чыгарылыш 19:00
19:01
10 мин
Стоп-кадр
“Чоочун киши” сериалынын 2-сезону көрүүчүлөрдү эмнеси менен таң калдырат?
19:11
44 мин
Ежедневные новости
Ежедневные новости. Выпуск 20:00
20:00
5 мин
Между строк
Ностальгия по детству в повести Гафура Гуляма "Озорник"
20:05
45 мин
Ачык кеп
Таштандыны баш аламан таштагандар жазаланууда - “Тазалык” таштанды көйгөйүн кантип чечип жатат?
23:04
41 мин
КечээБүгүн
Эфирге
г. Бишкек89.3
г. Бишкек89.3
г. Каракол89.3
г. Талас101.1
г. Кызыл-Кыя101.9
г. Нарын95.1
г. Чолпон-Ата105.0
г. Ош, Жалал-Абад107.1

Гастроэнтеролог тоңдурулган азыктын кайсынысы зыян экенин айтты

© Фото / Pexels/ Tima MiroshnichenkoГастроэнтеролог. Иллюстративдик сүрөт
Гастроэнтеролог. Иллюстративдик сүрөт - Sputnik Кыргызстан, 1920, 07.08.2022
Жазылуу
Мындай азыктардын катарында сүт, йогурт дагы бар.
БИШКЕК, 7 авг. — Sputnik. РИА Новости гастроэнтеролог Сергей Лопатиндин айтымына таянып, тоңдурууга болбой турган азыктарды санады.
Медик белгилегендей, тоңдурулган үч азык ден соолукка кооптуу болуп саналат. Алар чийки жумуртка, жумшак сыр жана тоңдурулуп, кайра эритилген эт, тоок, балык эттери. Булар бактерия, инфекциянын булагы болуп калышы толук мүмкүн.
Курамында суусу көп жашылча азыктар, анын ичинде бадыраң, капуста, картошка, сүт жана йогуртту да тоңдурууга болбой турганы кошумчаланды.
Балык. Архив - Sputnik Кыргызстан, 1920, 29.09.2021
Күзүндө кайсы балыкты жеген пайдалуу. Диетологдун кеңеши
Жаңылыктар түрмөгү
0