00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Ежедневные новости
08:00
3 мин
Жаңылыктар
09:00
5 мин
Ежедневные новости
12:01
4 мин
Жаңылыктар
13:01
3 мин
Ежедневные новости
14:01
3 мин
Жаңылыктар
15:01
3 мин
Ежедневные новости
16:01
3 мин
ОГО! Люди и события, которые не оставили нас равнодушными
16:04
44 мин
Жаңылыктар
17:01
3 мин
Ежедневные новости
18:01
5 мин
Жаңылыктар
19:01
4 мин
Ежедневные новости. Погода на завтра
20:00
5 мин
Жаңылыктар
Жаңылыктар. Чыгарылыш 09:00
09:00
4 мин
Ежедневные новости
Ежедневные новости. Выпуск 10:00
10:00
4 мин
Жаңылыктар
Жаңылыктар. Чыгарылыш 09:00
11:00
4 мин
Ежедневные новости
Ежедневные новости. Выпуск 12:00
12:01
3 мин
Жаңылыктар
Жаңылыктар. Чыгарылыш 13:00
13:01
3 мин
Ежедневные новости
Ежедневные новости. Выпуск 14:00
14:01
3 мин
Итоги недели
Информационно-аналитическая программа
14:13
39 мин
Жаңылыктар
Жаңылыктар. Чыгарылыш 15:00
15:01
3 мин
Кеменгер
Өлкөдө педагог-музыканттар жетишпейт. Кадрлар кантип даярдалууда?
15:04
53 мин
Ежедневные новости
Ежедневные новости. Выпуск 16:00
16:01
3 мин
Жаңылыктар
Жаңылыктар. Чыгарылыш 17:00
17:01
5 мин
Жума жыйынтыгы
Аапта ичинде болуп өткөн айрым окуяларга токтолобуз
17:06
49 мин
Ежедневные новости
Ежедневные новости. Выпуск 18:00
18:01
5 мин
Между строк
Почему книги важнее экранизаций: мнение Посла Кыргызстана во Франции
18:07
50 мин
КечээБүгүн
Эфирге
г. Бишкек89.3
г. Бишкек89.3
г. Каракол89.3
г. Талас101.1
г. Кызыл-Кыя101.9
г. Нарын95.1
г. Чолпон-Ата105.0
г. Ош, Жалал-Абад107.1

Ден соолукка пайдалуу шорпо аталды

© Фото / Pixabay / congerdesignЖасмык шорпосу. Архив
Жасмык шорпосу. Архив - Sputnik Кыргызстан, 1920, 03.03.2021
Жазылуу
Адис белоктуу гана эмес клетчаткалуу шорпо даярдоо үчүн жашылчаларды кошуу керектигин айткан. Маселен, жасмык менен эт экөө тең белок болуп саналат.
БИШКЕК, 3-мар. — Sputnik. Жасмыктан жасалган шорпо ден соолукка өтө пайдалуу болуп эсептелерин РИА Новости жазды.
Диетолог Ольга Деккер жасмык шорпосу белокко бай экенин белгилеген.
"Жасмыкта 12 амин кычкылдыктары бар. Шорподо өсүмдүк белогунан тышкары малдын белогу болсун дегендер эт кошсо болот, ашыктык кылбайт. Бул шорпо клетчаткага да бай болгондуктан ден соолукту чыңдайм дегендер ичиши керек", — деген ал.
Ошондой эле эт, жашылчанын түрү менен кайнатылган шорпо да абдан пайдалуу болуп саналат. Эттин өзүнө караганда жашылча аралаштырса белоктуу жана клетчаткалуу шорпо болору айтылды.
Жаңылыктар түрмөгү
0