00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Жаңылыктар
09:00
4 мин
Ежедневные новости
10:00
4 мин
Жаңылыктар
11:01
3 мин
Ежедневные новости
12:00
4 мин
Жаңылыктар
13:01
3 мин
Ежедневные новости
14:00
4 мин
Жаңылыктар
15:01
3 мин
Ежедневные новости
16:01
3 мин
Жаңылыктар
17:00
5 мин
Ежедневные новости. Погода на завтра
18:00
6 мин
Жаңылыктар
09:00
4 мин
Ежедневные новости
10:00
4 мин
Жаңылыктар
11:01
3 мин
Ежедневные новости
Ежедневные новости. Выпуск 12:00
12:01
7 мин
Жаңылыктар
Жаңылыктар. Чыгарылыш 13:00
13:01
3 мин
Ежедневные новости
Ежедневные новости. Выпуск 14:00
14:01
3 мин
ОГО!
Люди и события, которые не оставили нас равнодушными
14:04
42 мин
Жаңылыктар
Жаңылыктар. Чыгарылыш 15:00
15:01
3 мин
Стимул
Бишкектин ышын азайта турган жабдык ойлоп тапкан Амантур Салымбаев
15:04
46 мин
Ежедневные новости
Ежедневные новости. Выпуск 16:00
16:01
3 мин
Жаңылыктар
Жаңылыктар. Чыгарылыш 17:00
17:01
5 мин
Стоп-кадр
34 Өлкөдөн барган 350 тасманын ичинен кыргыз фильмдери алдыңкы орундарды алды
17:06
40 мин
Ежедневные новости
Ежедневные новости. Выпуск 18:00
18:01
45 мин
КечээБүгүн
Эфирге
г. Бишкек89.3
г. Бишкек89.3
г. Каракол89.3
г. Талас101.1
г. Кызыл-Кыя101.9
г. Нарын95.1
г. Чолпон-Ата105.0
г. Ош, Жалал-Абад107.1

Ден соолукту жабыркатчу чаңдын курамындагы заттар аталды

© Sputnik / Табылды КадырбековЧан көчөдө бараткан адамдар. Архив
Чан көчөдө бараткан адамдар. Архив - Sputnik Кыргызстан
Жазылуу
Окумуштуулардын аныкташынча, триклозан микроорганизмдин генетикалык кодун өзгөртөт.

БИШКЕК, 15-дек. — Sputnik. Американын Түндүк батыш университетинин окумуштуулары чаңдын курамында триклозан аттуу зат бар экенин аныктап, ал түрдүү микроорганизмдердин бактерияга каршы дарыларга туруштук берерин аныкташты. Илимий изилдөөнүн жыйынтыгы Science Alert сайтына жарыяланды.

Илимпоздордун айтымында, триклозан микроорганизмдин генетикалык кодун өзгөртөт. Андыктан алар бактерияга каршы түрдүү каражаттарды көп сезбейт.

Адистер, андан сырткары, спорт залдагы, бардагы, китепканадагы жана киши көп топтолгон жердеги чаңдын курамында да триклозан заты бар экенин айтышат.

Жаңылыктар түрмөгү
0