Кышында балыкчылар муз алдынан балык кармаганды абдан жакшы көрүшөт. Балыктын лещ жана карась түрүн кармоо үчүн калыңдыгы 70 сантиметр болгон музду оюп, балык кармоо үчүн сааттап күтүшөт. Кармалган балыктардан щи жана уха тамактары жасалат.
© Sputnik / Табылды КадырбековСокулук суу сактагычындагы акыркы балык уулоо.
Сокулук суу сактагычындагы акыркы балык уулоо.
© Sputnik / Табылды КадырбековМелдешип жаткан балыкчылар бир нече командага бөлүнүштү.
Мелдешип жаткан балыкчылар бир нече командага бөлүнүштү.
© Sputnik / Табылды КадырбековТажрыйбалуу балыкчы болуш үчүн кичинекей кезинен тартып үйрөнүшөт.
Тажрыйбалуу балыкчы болуш үчүн кичинекей кезинен тартып үйрөнүшөт.
© Sputnik / Табылды КадырбековШишкебектин жыты алыстан эле жыттанат.
Шишкебектин жыты алыстан эле жыттанат.
© Sputnik / Табылды КадырбековМелдештин шартына ылайык катышуучулар муз үстүнөн эң көп үч чуңкур оё алышат.
Мелдештин шартына ылайык катышуучулар муз үстүнөн эң көп үч чуңкур оё алышат.
© Sputnik / Табылды КадырбековБалык кармоо үчүн жем катары түрдүү нерселер колдонулат.
Балык кармоо үчүн жем катары түрдүү нерселер колдонулат.
© Sputnik / Табылды КадырбековКайырмакка илинген балык.
Кайырмакка илинген балык.
© Sputnik / Табылды КадырбековЖеңүүчүлөр кармалган балыктарынын салмагына жараша аныкталат.
Жеңүүчүлөр кармалган балыктарынын салмагына жараша аныкталат.
Сыйлык тапшыруу.
9/10
Сыйлык тапшыруу.
© Sputnik / Табылды КадырбековМуз үстүндөгү жалгыз балыкчы.
Муз үстүндөгү жалгыз балыкчы.