Кышында балыкчылар муз алдынан балык кармаганды абдан жакшы көрүшөт. Балыктын лещ жана карась түрүн кармоо үчүн калыңдыгы 70 сантиметр болгон музду оюп, балык кармоо үчүн сааттап күтүшөт. Кармалган балыктардан щи жана уха тамактары жасалат.

Сокулук суу сактагычындагы акыркы балык уулоо.

Мелдешип жаткан балыкчылар бир нече командага бөлүнүштү.

Тажрыйбалуу балыкчы болуш үчүн кичинекей кезинен тартып үйрөнүшөт.

Шишкебектин жыты алыстан эле жыттанат.

Мелдештин шартына ылайык катышуучулар муз үстүнөн эң көп үч чуңкур оё алышат.

Балык кармоо үчүн жем катары түрдүү нерселер колдонулат.

Кайырмакка илинген балык.

Жеңүүчүлөр кармалган балыктарынын салмагына жараша аныкталат.

9/10
Сыйлык тапшыруу.

Муз үстүндөгү жалгыз балыкчы.