00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Ежедневные новости
08:00
4 мин
Жаңылыктар
09:00
4 мин
Ежедневные новости
10:01
3 мин
Жаңылыктар
11:01
3 мин
Ежедневные новости
12:01
4 мин
Жаңылыктар
13:01
3 мин
Ежедневные новости
14:01
3 мин
Жаңылыктар
15:01
3 мин
Ежедневные новости
16:01
4 мин
Жаңылыктар
17:01
3 мин
Ежедневные новости
18:01
5 мин
Жаңылыктар
19:01
4 мин
Ежедневные новости
20:00
4 мин
Жаңылыктар
09:00
4 мин
Ежедневные новости
10:00
4 мин
Жаңылыктар
Жаңылыктар. Чыгарылыш 11:00
11:01
7 мин
Ежедневные новости
Ежедневные новости. Выпуск 12:00
12:01
3 мин
Жаңылыктар
Жаңылыктар. Чыгарылыш 13:00
13:01
3 мин
Ежедневные новости
Ежедневные новости. Выпуск 14:00
14:01
3 мин
Спички и Транспортир
Валентин Серов: портретист, который изменил искусство
14:04
43 мин
Жаңылыктар
Жаңылыктар. Чыгарылыш 15:00
15:01
3 мин
Стопкадр
Кыргызстанда кино адистери кантип даярдалууда жана кыргыз киносу кайда бара жатат?
15:04
45 мин
Ежедневные новости
Ежедневные новости. Выпуск 16:00
16:01
3 мин
Жаңылыктар
Жаңылыктар. Чыгарылыш 17:00
17:01
5 мин
Ежедневные новости
Ежедневные новости. Выпуск 18:00
18:01
5 мин
Итоги недели
Информационно-аналитическая программа
18:06
51 мин
КечээБүгүн
Эфирге
г. Бишкек89.3
г. Бишкек89.3
г. Каракол89.3
г. Талас101.1
г. Кызыл-Кыя101.9
г. Нарын95.1
г. Чолпон-Ата105.0
г. Ош, Жалал-Абад107.1

Жаңы жылдык дасторконду даярдоодо эмнелерге маани берүү керек? — менюну эртерээк ойлонуңуз

Жаңы жылдык дасторконду даярдоодо эмнелерге маани берүү керек? — менюну эртерээк ойлонуңуз
Жазылуу
Коноктор
Алия Элебесова, ашпозчуЭльмира Нусубалиева, ашпозчуБермет Журупова, азык-түлүк коопсуздугу жаатындагы эксперт
Жаңы жыл майрамына саналуу күндөр калды. Көптөгөн кыргызстандыктар аны үй-бүлөсү менен майрамдык дасторкон үстүндө тосушат. Конок тосууга өзгөчө көңүл бурган кыргызстандыктар бул жолку майрамда дасторконго эмне коерун, кантип кооздосо болорун ойлонуп жатышса керек. Ашпозчулар бул күнү эң башкысы, жегиликтүү, даамдуу, сиңимдүү, ден соолукка пайдалуу тамактарды жасоону сунушташат. Ошондой эле маалы менен алмаштырып туру үчүн аз-аздан койгон оң. Пайдалуу кандай тамактарды, салаттарды жасайм? Майрамдык дасторконду даярдоодо эмнелерге маани берүү керек? Ашказан бат сиңирүүчү тамактар какйсылар? Ушул жана башка соболдорго жоопту “Көз мончок” программабыздан уга аласыздар.
Жаңылыктар түрмөгү
0