00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Ежедневные новости
08:00
4 мин
Жаңылыктар
09:00
4 мин
Ежедневные новости
10:01
4 мин
Жаңылыктар
11:01
3 мин
Ежедневные новости
12:01
4 мин
Жаңылыктар
13:01
3 мин
Ежедневные новости
14:01
3 мин
Жаңылыктар
15:01
3 мин
Ежедневные новости
16:01
3 мин
Жаңылыктар
17:01
3 мин
Ежедневные новости
18:01
5 мин
Жаңылыктар
19:01
4 мин
Ежедневные новости
20:00
6 мин
Ежедневные новости
08:00
4 мин
Жаңылыктар
09:00
4 мин
Ежедневные новости
10:01
3 мин
Жаңылыктар
11:01
3 мин
Ежедневные новости
12:01
4 мин
Жаңылыктар
13:01
3 мин
Ежедневные новости
14:01
3 мин
Жаңылыктар
15:01
3 мин
Ежедневные новости
16:01
3 мин
Жаңылыктар
Жаңылыктар. Чыгарылыш 17:00
17:01
3 мин
Туяк
Атасы мамлекеттик маанилүү кызматта болсо сакмалда иштеген Роза Акназарова
17:04
51 мин
Ежедневные новости
Ежедневные новости. Выпуск 18:00
18:01
5 мин
Тема дня
От Победы до Нюрнберга: уроки истории, которые нельзя забывать
18:07
42 мин
Жаңылыктар
Жаңылыктар. Чыгарылыш 19:00
19:01
6 мин
Спортбокс
2026-жылы Кыргызстандын футбол боюнча Жогорку лигасында 16 команда ойнойт
19:07
46 мин
Ежедневные новости
Ежедневные новости. Выпуск 20:00
20:01
5 мин
Жаңылыктар
Жаңылыктар. Чыгарылыш 21:00
21:01
3 мин
Ачык кеп
Жерге кам көрүп, түшүмдү мол ал — жер семирткичти кайсы убакта берген дурус?
21:04
50 мин
КечээБүгүн
Эфирге
г. Бишкек89.3
г. Бишкек89.3
г. Каракол89.3
г. Талас101.1
г. Кызыл-Кыя101.9
г. Нарын95.1
г. Чолпон-Ата105.0
г. Ош, Жалал-Абад107.1

Ат жалында казан аскан компаниялар элди эмнеси менен кызыктырат?

Ат жалында казан аскан компаниялар элди эмнеси менен кызыктырат?
Жазылуу
Коноктор
Жайнак Исабеков, көчмө ресторан ээси
Учурда маараке, салтанаттарды жаратылыш койнуна өткөрүү популярдуулукка ээ болууда. Мындайда албетте ашкана да жаныңда болгону жакшы. Келген коноктор менен кошо эс алууну каалаган кече ээлери кейтеринг кызматынан колдонушат. Келген конокторго бир гана даамдуу дасторкон, ийкемдүү тейлөө эле эмес, өзгөчө кооздук тартуулай алган бул бизнести түзүү да оңой эмес.
Кейтерингдик бизнестин күңгөй-тескейи тууралуу ресторатор Жайнак Исабеков өзүнүн ийгилик сырлары менен бөлүшүп “Стммул” программасында болду.
Жаңылыктар түрмөгү
0