00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Ежедневные новости
06:00
4 мин
Жаңылыктар
07:00
5 мин
Ежедневные новости
08:00
4 мин
Жаңылыктар
09:00
5 мин
Ежедневные новости
12:01
4 мин
Жаңылыктар
13:01
3 мин
Ежедневные новости
14:01
3 мин
Жаңылыктар
15:01
3 мин
Ежедневные новости
16:01
3 мин
Жаңылыктар
17:01
3 мин
Ежедневные новости
18:00
3 мин
Жаңылыктар
19:01
4 мин
Ежедневные новости
08:00
3 мин
Жаңылыктар
09:00
4 мин
Ежедневные новости
12:01
2 мин
Жаңылыктар
13:01
3 мин
Ежедневные новости
14:01
3 мин
Жаңылыктар
15:01
3 мин
Ежедневные новости
16:01
3 мин
Жаңылыктар
17:01
3 мин
Ежедневные новости
Ежедневные новости. Выпуск 18:00
18:01
9 мин
Тема дня
Как изменились правила приема в КРСУ? - интервью с ректором ВУЗа
18:11
53 мин
Жаңылыктар
Жаңылыктар. Чыгарылыш 19:00
19:01
7 мин
Туяк
Илимий даражасын жактатпай, көрө албастар далай сындырышкан. Четин Жумагуловду эскерүү
19:08
48 мин
Ежедневные новости
Ежедневные новости. Выпуск 20:00
20:01
6 мин
Об экономике и не только
Сможет ли «запад» угрозами санкций отдалить страны ЦА от России?
20:07
29 мин
Ачык кеп
Антибиотикке туруктуулук адамзаттын келечегине кандай кооптуулук жаратат?
23:05
44 мин
КечээБүгүн
Эфирге
г. Бишкек89.3
г. Бишкек89.3
г. Каракол89.3
г. Талас101.1
г. Кызыл-Кыя101.9
г. Нарын95.1
г. Чолпон-Ата105.0
г. Ош, Жалал-Абад107.1

Окумуштуулар өлүм тобокелчилигин жогорулаткан азыкты аташты

© Sputnik / Александр Вильф / Медиабанкка өтүүТооктун жумурткасынын коопсуздугуна лабораториялык анализдер жүргүзүү. Архив
Тооктун жумурткасынын коопсуздугуна лабораториялык анализдер жүргүзүү. Архив - Sputnik Кыргызстан, 1920, 12.02.2021
Жазылуу
Жумуртканын курамында май менен холестерин өтө көп экени айтылды. Булар инфаркт жана башка ооруларга кептеши толук мүмкүн.
БИШКЕК, 12-фев. — Sputnik. Кытайдын окумуштуулары жумуртканы көп колдонуу өлүм тобокелчилигин жогорулатышы мүмкүн экенин аныкташты. Бул тууралуу РИА Новости жазды.
Лаборатория кызматкери иш учрунда. Архив - Sputnik Кыргызстан, 1920, 18.01.2021
Окумуштуу өлүмгө кептей турган грибоктун коркунучу тууралуу айтып берди
Маалым болгондой, аталган азыктын курамында май менен холестерин өтө көп. Булар инфаркт жана башка ооруларга алып келип, өлүм тобокелчилигин жогорулатышы ыктымал.
Мындан улам изилдөөнүн авторлору калкты жумуртканы көп колдонуудан баш тартууга чакырып кетишкен.
Жаңылыктар түрмөгү
0