00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Жаңылыктар
09:00
4 мин
Ежедневные новости
10:00
4 мин
Жаңылыктар
11:01
3 мин
Ежедневные новости
12:01
4 мин
Жаңылыктар
13:01
4 мин
Ежедневные новости
14:00
4 мин
Итоги недели
Информационно-аналитическая программа
14:04
55 мин
Жаңылыктар
15:01
3 мин
Ежедневные новости
16:01
4 мин
Жаңылыктар
17:01
4 мин
Ежедневные новости
18:01
4 мин
Жаңылыктар
09:00
4 мин
Жаңылыктар
11:01
3 мин
Ежедневные новости
12:01
4 мин
Жаңылыктар
13:01
3 мин
Ежедневные новости
14:01
3 мин
ОГО! Люди и события, которые не оставили нас равнодушными
14:04
48 мин
Жаңылыктар
15:01
3 мин
Ежедневные новости
16:01
3 мин
Жаңылыктар
17:00
3 мин
Жаңылыктар
17:30
4 мин
Ежедневные новости. Погода на завтра
Ежедневные новости. Выпуск 18:00
18:00
4 мин
Киноблог
Советские кинотеатры Бишкека: золотая эпоха киномехаников
18:05
47 мин
КечээБүгүн
Эфирге
г. Бишкек89.3
г. Бишкек89.3
г. Каракол89.3
г. Талас101.1
г. Кызыл-Кыя101.9
г. Нарын95.1
г. Чолпон-Ата105.0
г. Ош, Жалал-Абад107.1

Коронавирустан кийин кандай азыктардан баш тартуу керек? Адистин жообу

© Sputnik / Евгений Одиноков / Медиабанкка өтүүМасочный режим начал действовать в столичном регионе
Масочный режим начал действовать в столичном регионе - Sputnik Кыргызстан
Жазылуу
Адис пробиотиктерге бай азыктар тамак сиңирүүнү жакшыртып, оор кесепеттерге кептебей турганын айтып, ачытылган капустаны сунуштаган.

БИШКЕК, 22-ноя. — Sputnik. Коронавирустан айыгып, антибиотик колдонгон бейтап грейпфрут, спирт ичимдиги, ачыткы жана кумшекерден баш тарткан оң. Бул тууралуу нутрициолог Анна Ивашкевичтин айтымына таянып РИА Новости кабарлады.

Адис белгилегендей, айрым дары-дармектер ичегинин микрофлорасын бузуп коюшу ыктымал.

"Аталган азыктар, биринчиден, антибиотиктердин туура сиңишине тоскоолдук жаратат. Мындан сырткары, кускуну келтирип, ичти оорутушу ыктымал. Ал тургай жүрөк ритмин дагы бузушу мүмкүн", — деди дарыгер.

Адис пробиотиктерге бай азыктар тамак сиңирүүнү жакшыртып, оор кесепеттерге кептебей турганын айтып, ачытылган капустаны сунуштаган. Мындан сырткары, шпинат, гречка, күрүч, табигый йогурт, айран, жашылча- жемиштер, петрушка жана чычырканак абдан пайдалуу экенин белгилеген.

Жаңылыктар түрмөгү
0