Тандырга бышкан козу – жегиңди эле келтирет

Жазылуу
Sputnik сайты акыркы учурларды эл тамшанып жеп жаткан тандырга башкан козу тууралуу сүрөт баян даярдады.

Акыркы учурларды тандырга толугу менен бышырылган козунун этин той-топурга баргандар тамшануу менен жеп, аны мактап келишет. Кыпкызыл болуп  бышкан эт көпчүлүктү тамшантат.

© Sputnik / Михаил РогожинКозунун толук эти алдын ала даярдалып, тандырга 1,5-2 сааттай бышырылат.
Козунун толук эти алдын ала даярдалып, тандырга 1,5-2 сааттай бышырылат. - Sputnik Кыргызстан
1/7
Козунун толук эти алдын ала даярдалып, тандырга 1,5-2 сааттай бышырылат.
© Sputnik / Михаил РогожинЭт тартуу да эмгекти талап кылат.
Эт тартуу да эмгекти талап кылат. - Sputnik Кыргызстан
2/7
Эт тартуу да эмгекти талап кылат.
© Sputnik / Михаил РогожинБашкысы даярдалган тамакты ысыгында конокторго сунуу керек.
Башкысы даярдалган тамакты ысыгында конокторго сунуу керек. - Sputnik Кыргызстан
3/7
Башкысы даярдалган тамакты ысыгында конокторго сунуу керек.
© Sputnik / Михаил Рогожин"Жакшы ашың калганча, жаман курсак жарылсын"...
Жакшы ашың калганча, жаман курсак жарылсын... - Sputnik Кыргызстан
4/7
"Жакшы ашың калганча, жаман курсак жарылсын"...
© Sputnik / Михаил РогожинКуйрук сыйлуу устукан катары конокторго тартылат.
Куйрук сыйлуу устукан катары конокторго тартылат. - Sputnik Кыргызстан
5/7
Куйрук сыйлуу устукан катары конокторго тартылат.
© Sputnik / Михаил РогожинЭтти устукандоону ар бир кыргыз баласы билиши керек.
Этти устукандоону ар бир кыргыз баласы билиши керек. - Sputnik Кыргызстан
6/7
Этти устукандоону ар бир кыргыз баласы билиши керек.
© Sputnik / Михаил РогожинТамагыңар даамдуу жана аш болсун.
Тамагыңар даамдуу жана аш болсун. - Sputnik Кыргызстан
7/7
Тамагыңар даамдуу жана аш болсун.
Жаңылыктар түрмөгү
0