00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
00:00
01:00
02:00
03:00
04:00
05:00
06:00
07:00
08:00
09:00
10:00
11:00
12:00
13:00
14:00
15:00
16:00
17:00
18:00
19:00
20:00
21:00
22:00
23:00
Ежедневные новости
08:00
3 мин
Жаңылыктар
09:00
5 мин
Ежедневные новости
12:01
4 мин
Жаңылыктар
13:01
3 мин
Ежедневные новости
14:01
3 мин
Жаңылыктар
15:01
3 мин
Ежедневные новости
16:01
3 мин
ОГО! Люди и события, которые не оставили нас равнодушными
16:04
44 мин
Жаңылыктар
17:01
3 мин
Ежедневные новости
18:01
5 мин
Жаңылыктар
19:01
4 мин
Ежедневные новости. Погода на завтра
20:00
5 мин
Жаңылыктар
09:00
4 мин
Ежедневные новости
Ежедневные новости. Выпуск 10:00
10:00
4 мин
Жаңылыктар
Жаңылыктар. Чыгарылыш 09:00
11:00
4 мин
Ежедневные новости
Ежедневные новости. Выпуск 12:00
12:01
3 мин
Жаңылыктар
Жаңылыктар. Чыгарылыш 13:00
13:01
3 мин
Ежедневные новости
Ежедневные новости. Выпуск 14:00
14:01
3 мин
Итоги недели
Информационно-аналитическая программа
14:13
39 мин
Жаңылыктар
Жаңылыктар. Чыгарылыш 15:00
15:01
3 мин
Кеменгер
Өлкөдө педагог-музыканттар жетишпейт. Кадрлар кантип даярдалууда?
15:04
53 мин
Ежедневные новости
Ежедневные новости. Выпуск 16:00
16:01
3 мин
Жаңылыктар
Жаңылыктар. Чыгарылыш 17:00
17:01
5 мин
Жума жыйынтыгы
Аапта ичинде болуп өткөн айрым окуяларга токтолобуз
17:06
49 мин
Ежедневные новости
Ежедневные новости. Выпуск 18:00
18:01
5 мин
Между строк
Почему книги важнее экранизаций: мнение Посла Кыргызстана во Франции
18:07
50 мин
КечээБүгүн
Эфирге
г. Бишкек89.3
г. Бишкек89.3
г. Каракол89.3
г. Талас101.1
г. Кызыл-Кыя101.9
г. Нарын95.1
г. Чолпон-Ата105.0
г. Ош, Жалал-Абад107.1

Тандырга бышкан козу – жегиңди эле келтирет

Жазылуу
Sputnik сайты акыркы учурларды эл тамшанып жеп жаткан тандырга башкан козу тууралуу сүрөт баян даярдады.

Акыркы учурларды тандырга толугу менен бышырылган козунун этин той-топурга баргандар тамшануу менен жеп, аны мактап келишет. Кыпкызыл болуп  бышкан эт көпчүлүктү тамшантат.

© Sputnik / Михаил РогожинКозунун толук эти алдын ала даярдалып, тандырга 1,5-2 сааттай бышырылат.
Козунун толук эти алдын ала даярдалып, тандырга 1,5-2 сааттай бышырылат. - Sputnik Кыргызстан
1/7
Козунун толук эти алдын ала даярдалып, тандырга 1,5-2 сааттай бышырылат.
© Sputnik / Михаил РогожинЭт тартуу да эмгекти талап кылат.
Эт тартуу да эмгекти талап кылат. - Sputnik Кыргызстан
2/7
Эт тартуу да эмгекти талап кылат.
© Sputnik / Михаил РогожинБашкысы даярдалган тамакты ысыгында конокторго сунуу керек.
Башкысы даярдалган тамакты ысыгында конокторго сунуу керек. - Sputnik Кыргызстан
3/7
Башкысы даярдалган тамакты ысыгында конокторго сунуу керек.
© Sputnik / Михаил Рогожин"Жакшы ашың калганча, жаман курсак жарылсын"...
Жакшы ашың калганча, жаман курсак жарылсын... - Sputnik Кыргызстан
4/7
"Жакшы ашың калганча, жаман курсак жарылсын"...
© Sputnik / Михаил РогожинКуйрук сыйлуу устукан катары конокторго тартылат.
Куйрук сыйлуу устукан катары конокторго тартылат. - Sputnik Кыргызстан
5/7
Куйрук сыйлуу устукан катары конокторго тартылат.
© Sputnik / Михаил РогожинЭтти устукандоону ар бир кыргыз баласы билиши керек.
Этти устукандоону ар бир кыргыз баласы билиши керек. - Sputnik Кыргызстан
6/7
Этти устукандоону ар бир кыргыз баласы билиши керек.
© Sputnik / Михаил РогожинТамагыңар даамдуу жана аш болсун.
Тамагыңар даамдуу жана аш болсун. - Sputnik Кыргызстан
7/7
Тамагыңар даамдуу жана аш болсун.
Жаңылыктар түрмөгү
0