Акыркы учурларды тандырга толугу менен бышырылган козунун этин той-топурга баргандар тамшануу менен жеп, аны мактап келишет. Кыпкызыл болуп бышкан эт көпчүлүктү тамшантат.
© Sputnik / Михаил РогожинКозунун толук эти алдын ала даярдалып, тандырга 1,5-2 сааттай бышырылат.
1/7
© Sputnik / Михаил Рогожин
Козунун толук эти алдын ала даярдалып, тандырга 1,5-2 сааттай бышырылат.
© Sputnik / Михаил РогожинЭт тартуу да эмгекти талап кылат.
2/7
© Sputnik / Михаил Рогожин
Эт тартуу да эмгекти талап кылат.
© Sputnik / Михаил РогожинБашкысы даярдалган тамакты ысыгында конокторго сунуу керек.
3/7
© Sputnik / Михаил Рогожин
Башкысы даярдалган тамакты ысыгында конокторго сунуу керек.
© Sputnik / Михаил Рогожин"Жакшы ашың калганча, жаман курсак жарылсын"...
4/7
© Sputnik / Михаил Рогожин
"Жакшы ашың калганча, жаман курсак жарылсын"...
© Sputnik / Михаил РогожинКуйрук сыйлуу устукан катары конокторго тартылат.
5/7
© Sputnik / Михаил Рогожин
Куйрук сыйлуу устукан катары конокторго тартылат.
© Sputnik / Михаил РогожинЭтти устукандоону ар бир кыргыз баласы билиши керек.
6/7
© Sputnik / Михаил Рогожин
Этти устукандоону ар бир кыргыз баласы билиши керек.
© Sputnik / Михаил РогожинТамагыңар даамдуу жана аш болсун.
7/7
© Sputnik / Михаил Рогожин
Тамагыңар даамдуу жана аш болсун.