https://sputnik.kg/20150603/1015849540.html
Тандырга бышкан козу – жегиңди эле келтирет
Тандырга бышкан козу – жегиңди эле келтирет
Sputnik Кыргызстан
Sputnik сайты акыркы учурларды эл тамшанып жеп жаткан тандырга башкан козу тууралуу сүрөт баян даярдады. 03.06.2015, Sputnik Кыргызстан
2015-06-03T11:58+0600
2015-06-03T11:58+0600
2021-12-14T14:27+0600
https://sputnik.kg/img/101577/95/1015779500_0:0:0:0_1920x0_80_0_0_e1f1f57f11518b3d6ea1874f6a75c7c1.jpg
Sputnik Кыргызстан
media@sputniknews.com
+74956456601
MIA „Rossiya Segodnya“
2015
Sputnik Кыргызстан
media@sputniknews.com
+74956456601
MIA „Rossiya Segodnya“
Жаңылыктар
kg_KG
Sputnik Кыргызстан
media@sputniknews.com
+74956456601
MIA „Rossiya Segodnya“
Sputnik Кыргызстан
media@sputniknews.com
+74956456601
MIA „Rossiya Segodnya“
коом, сүрөт
Тандырга бышкан козу – жегиңди эле келтирет 11:58 03.06.2015 (Жаңыртылды: 14:27 14.12.2021 )
Sputnik сайты акыркы учурларды эл тамшанып жеп жаткан тандырга башкан козу тууралуу сүрөт баян даярдады.
Акыркы учурларды тандырга толугу менен бышырылган козунун этин той-топурга баргандар тамшануу менен жеп, аны мактап келишет. Кыпкызыл болуп бышкан эт көпчүлүктү тамшантат.
© Sputnik / Михаил Рогожин Козунун толук эти алдын ала даярдалып, тандырга 1,5-2 сааттай бышырылат.
Козунун толук эти алдын ала даярдалып, тандырга 1,5-2 сааттай бышырылат.
© Sputnik / Михаил Рогожин Эт тартуу да эмгекти талап кылат.
Эт тартуу да эмгекти талап кылат.
© Sputnik / Михаил Рогожин Башкысы даярдалган тамакты ысыгында конокторго сунуу керек.
Башкысы даярдалган тамакты ысыгында конокторго сунуу керек.
© Sputnik / Михаил Рогожин "Жакшы ашың калганча, жаман курсак жарылсын"...
"Жакшы ашың калганча, жаман курсак жарылсын"...
© Sputnik / Михаил Рогожин Куйрук сыйлуу устукан катары конокторго тартылат.
Куйрук сыйлуу устукан катары конокторго тартылат.
© Sputnik / Михаил Рогожин Этти устукандоону ар бир кыргыз баласы билиши керек.
Этти устукандоону ар бир кыргыз баласы билиши керек.
© Sputnik / Михаил Рогожин Тамагыңар даамдуу жана аш болсун.
Тамагыңар даамдуу жана аш болсун.