Дан азыктарына кандайсыз? Тамак-аш боюнча тесттен өтөбүз

© Sputnik / Табылды КадырбековБоорсок жана нан кармап конок тозуп жаткан кыздар. Архив
Боорсок жана нан кармап конок тозуп жаткан кыздар. Архив - Sputnik Кыргызстан
Жазылуу
Нан улук дешет кыргыздар. Дан, буудай — адамдын жаны, каны. Камырдан жасалган тамактар менен жакшы таанышсызбы, жегенди эле эмес, кантип жасалганын билесизби? Sputnik Кыргызстан ундан жасалган жана камыр кошуп даярдалган азыктар туурасындагы тестти сунуштайт.

Ат жабдыктарын жакшы билемби деп күмөн санап жатсаңыз, бул жакка кириңиз?

Чучукка тие айтылган макалдар боюнча билимимди текшерем деген ниетиңиз болсо, бул жакка баш багууну сунуштайбыз>>

Уй менен койдун эркек-ургаачысынын кандай аталаарын айырмалай аласызбы?

Жаңылыктар түрмөгү
0